Sla navigatie over

survey section

Geef jouw mening
aan de premier!

 

Jullie kwamen massaal naar onze vier Liberaal Vuur-congressen. Nu kom ik naar jullie met Vragenvuur! 

Op uitnodiging van onze lokale afdelingen bezoek ik zoveel mogelijk cafés in heel Vlaanderen en Brussel. Ik wil het met jullie hebben over de toekomst van ons land. En vooral jullie vragen en ideeën daarover horen.  
 
Samen drinken we een pint en bespreken we België in 2030. Waar willen we staan? Bestaat dit land nog? Hebben we nog een democratie? Stevenen we af op chaos? En vooral: hoe lossen we dat op? 
 
Ik luister naar jullie bezorgdheden en al jullie vragen. Van zowel leden als niet-leden. Ik wil weten wat er bij jullie speelt. Politiek speelt zich immers af tussen de mensen, niet in de ivoren toren van de Wetstraat.  
 
Ik sta open om alle vragen te beantwoorden. Vragen van zowel leden als niet-leden. Want ik wil alle bezorgdheden horen. Ik wil weten wat er bij jullie speelt. Politiek speelt zich immers af tussen de mensen, niet in de ivoren toren van de Wetstraat. 
 
Kijk hieronder naar de kalender om te zien of ik al naar jouw regio kom. Is dat nog niet zo? Vul dan zeker het formulier in om me ook naar een café in jouw buurt te brengen, of laat alvast je interessante vragen achter. 
 
Script:  
 
Ik wil het met jullie hebben over de toekomst van ons land. En vooral jullie vragen en ideeën daarover horen.  
 
Daarom kom ik naar een café in jouw buurt. Om samen een pint te drinken en het te hebben over België in 2030! Waar willen we staan? Bestaat dit land nog? Hebben we nog een democratie? Stevenen we af op chaos? En hoe lossen we dat op?  
 
Kijk hieronder of ik al naar jouw streek kom en vul het formulier in om al je vragen te stellen. Tot binnenkort, schol!